Wij kunnen voor u een professioneel logo ontwerpen. Een logo dat echte passie uitstraalt en dat kan gebruikt worden voor zowel web als print…

Onze werkwijze in het kort

Eerst vragen wij u om een Word document met 11 basisvragen in te vullen. Hierdoor krijgen wij al min of meer een beeld van uw bedrijf, klanten/doelgroep en het eventuele logo dat u reeds in gedachten heeft.

Hierna beginnen wij aan het ontwerpen van 4 logo voorbeelden (logo mockups). Hier leggen we allereerst de nadruk op vorm, kleurcombinatie en lettertype.

Eens u deze voorbeelden aandachtig hebt bekeken verwachten we van u een keuze (combinaties van de logo voorbeelden zijn natuurlijk altijd mogelijk!) en natuurlijk feedback.

Vanaf dat moment werken we verder aan het logo dat uw voorkeur kreeg, uiteraard rekening houdend met uw opmerkingen en suggesties.

Dit proces wordt normaal gezien zo’n 3-5 maal herhaald (kan soms meer zijn) totdat het logo volledig naar uw wens is.

Op het einde van het proces sturen wij u alle logo bestanden op die u nodig zal hebben (voor bijvoorbeeld een drukkerij, webmaster, etc.) samen met de factuur.

Dit is in het kort hoe wij werken en deze strategie heeft ons in het verleden al veel positieve reacties opgebracht wat betreft oplevertermijn en klantentevredenheid.

Goed om weten

Gedurende het hele ontwerpproces houden wij constant rekening met uw opmerkingen en suggesties.

Wij werken aan uw logo totdat u echt 100% tevreden bent met het resultaat.

Moest het zijn dat er in de eerste fase van het ontwerpproces echt geen logo naar wens bijzit dan maken wij onmiddellijk 4 nieuwe voorbeelden, uiteraard zonder extra kosten.

Met andere woorden, wij werken totdat u echt helemaal tevreden bent met uw nieuwe logo en u betaalt hiervoor slechts een éénmalig, vast bedrag!

Contacteer ons dus zeker vandaag nog zodanig dat wij morgen al aan uw logo kunnen beginnen!